Service

Våra experter i kundserviceteamet står till ditt förfogande över hela världen. Tack vare vår stora andel egen produktion har vi de flesta reservdelar på lager och kan leverera över natten eller vi kan producera dem med korta leveranstider.

Kundtjänst

Nabertherm har ett väl utbyggt kundtjänstnät över hela världen för att vid behov ge dig kompetent stöd på ort och ställe. Naturligtvis står våra kundtjänstrådgivare också till förfogande för personlig rådgivnnig. Ett brett tjänsteutbud, alltifrån kalibrering av termoelementen, via instrueringar och idrifttagning av din nya ugn och till nyutmurning rundar av utbudet.

Ta kontakt med oss

Reservdelar

Snabb försörjning med prisvärda reservdelar är viktigt för oss hos Nabertherm. Inget är värre än en stillstående produktion hos våra kunder. De flesta reservdelar sickas inom 24 timmar. Vi hanterar bara förstklassiga material från kända leverantörer, som vi kan erbjuda till goda priser, tack varje centrala inköp och stora inköpsmängder. Nabertherm levererar även reservdelar till mycket gamla industriugnar. Ange modellbeteckning, tillverkningsnummer och tillverkningsår för ugnen och du får rätt reservdel. Denna filosofi säkerställer användbarheten hos din ugnsanläggning även efter många år.

Beställa reservdelar online

Testcentrum för kunder

Vilken ugn är den riktiga lösningen för denna specifika process? Det är inte alltid lätt att hitta svaret på denna fråga. Av den anledningen förfogar vi över ett i storlek och mångfald unikt modernt teknikprogram där ett representativt urval av våra ugnar står till våra kunders förfogande för försöksändamål.

Ta kontakt med oss